Ara Reus presenta les seves propostes electorals en l’àmbit esportiu

Política
Tipografia

En total han presentat 11 mesures de  millora  del  programa  electoral  en  matèria esportiva

La    formació    municipalista    proposa   onze   mesures   dirigides   a   la internacionalització  del  nom de Reus en el camp de l’esport així com l’ajuda a esportistes  d’elit  i  discapacitats.  També presenten la creació de la targeta “Esportgran”;  una eina per promoure els hàbits de vida saludables entre la gent gran.

El  partit  municipalista  Ara  Reus  ha  iniciat  la segona setmana de campanya presentant  els  onze  punts  de  millora  del  programa  electoral  en  matèria esportiva.  L’alcaldable  d’Ara  Reus, Jordi Cervera, ha assegurat que “Ara Reus és, també, l’alternativa esportiva de la ciutat”.

Les  propostes  en  l’àmbit  esportiu  de  la  formació han estat pensades per a satisfer  des  dels  més  petits  fins  als  més grans sense deixar de banda els esportistes d’alt rendiment o persones amb discapacitat.

Ara  Reus  presenta  el  foment  de l’esport entre els sis i els setze anys i la promoció  de  les  oblidades Olimpíades Escolars que els darrers anys han perdut força  a  la ciutat. La proposta d’Ara inclou, també, el treball per a potenciar la  igualtat  entre  les  diferents disciplines  esportives  que  s’ofereixen a l’esport escolar i base.

Cervera  ha  destacat,  en  roda de premsa, la falta que fa el suport a l’esport d’elit  per  tal  de  donar  rellevància  a  la  nostra  ciutat  en  els mercats internacionals. En aquesta mateixa línia la formació municipal aporta la creació d’una  agenda nacional i internacional d’esdeveniments esportius a la ciutat per tal de refermar la “marca Reus” en aquest sentit.

Els  més  grans  també  són  un  punt fort del programa d’Ara. Amb més de 16.500 persones  amb  65  anys  o més a la ciutat, la formació proposa la creació de la targeta  “esport  gran”  per  tal de facilitar la pràctica d’esport i els hàbits saludables entre les persones grans.

Entre  les  millores d’infraestructures Ara proposa l’ampliació dels horaris del camp  de  futbol de Mas Iglesias per a l’entrenament del club del barri així com la  pavimentació  de  la pista de futbol sala de l’escola els Ganxets. També, la formació,  aporta  la  instal·lació  de  més cistelles  de bàsquet, amb horaris limitats, per a no afectar la convivència ciutadana.

Segons portaveus del grup municipal “hi ha més de 10.000 persones que es podrien beneficiar de la proposta de la targeta Esportgran”. A banda, “fer esport és fer ciutat.  I  des  d’Ara  Reus sempre hem recolzat aquesta idea, havent aconseguit finançament  per  a  les Olimpíades  Escolars  en  aquesta última legislatura”. Cervera  ha  reconegut  que  “aquesta ciutat ha donat noms propis a l’esport del país  i  això  només  s’aconsegueix recolzant la pràctica de l’esport des de ben aviat a l’etapa escolar”.

publicitat
publicitat

El temps (Interior)

Reus Spain Parcialment ennuvolat (nit), 7 °C
Current Conditions
Dia: 8:13 m   |   Nit: 5:27 t
63%     11.3 km/h     33.796 bar
Predicció
DIC Mín.: -1 °C Màx.: 10 °C
DIJ Mín.: 6 °C Màx.: 16 °C
DIV Mín.: 8 °C Màx.: 14 °C
DIS Mín.: 4 °C Màx.: 12 °C
DIU Mín.: 2 °C Màx.: 11 °C
DIL Mín.: 0 °C Màx.: 11 °C
DIM Mín.: 2 °C Màx.: 12 °C
DIC Mín.: 2 °C Màx.: 12 °C
DIJ Mín.: 2 °C Màx.: 12 °C
DIV Mín.: 2 °C Màx.: 13 °C
publicitat