Trobada de regidors de Turisme de Cambrils, Reus, Salou i Vila-seca, la Pineda Platja al Gaudí Centre Reus

Societat
Tipografia

La trobada ha tingut com a objectiu renovar pels propers quatre anys la voluntat de col·laborar en la promoció turística conjunta dels quatre municipis

 

Els regidors de Turisme de Cambrils, Reus, Salou i Vila-seca la Pineda platja s’han reunit aquest dijous, 8 d’octubre a Reus amb l’objectiu de ratificar l’acord de col·laboració de l’Aliança Turística i començar a planificar la promoció conjunta de l’any que ve. Es tracta de la primera reunió política de treball després de les eleccions municipals del passat 24 de maig que van comportar canvis al capdavant d’alguna de les regidories.

La trobada, en la que també hi han participat els gerents de l’agència Reus Promoció i dels patronats de turisme dels altres tres municips, ha tingut com a objectiu renovar pels propers quatre anys la voluntat de col·laborar en la promoció turística conjunta dels quatre municipis. En el decurs de la trobada, Mercè Dalmau, regidora de Turisme de Cambrils; Benet Presas, regidor de Turisme de Salou; i Pere Segura, regidor de Turisme de Vila-seca han visitat el Gaudí Centre i el nou espai expositiu dedicat a Gaudí i el Modernisme de Reus inaugurat aquest any, acompanyats per la regidora de Projecció de Ciutat de Reus, Montserrat Caelles.

L’Aliança Turística, formada inicialment pels municipis de la costa, es va ampliar el 2006 amb la incorporació de Reus, com a complement de l’oferta basada en les platges de qualitat de la resta dels munipis. Es presenta, així, una oferta complementària, diversificada i competitiva perquè els visitants tinguin més varietat d’opcions de les que podria oferir en un municipi per si sol. L’aliança compta amb el suport de PortAventura.

Entre els objectius principals, l’aliança treballa amb iniciatives que promocionin els principals recursos turístics de la destinació, l’assistència a fires turístiques, la realització de promocions especials per captar nous mercats i fidelitzar-los, i l’edició de material promocional. L’aliança també compta amb una pàgina web comuna, familyholidays.cat.

Un altre dels objectius del treball conjunt és afavorir la mobilitat dels visitants entre aquests municipis, perquè puguin conèixer millor els principals atractius que ofereixen.

publicitat
publicitat

El temps (Interior)

Reus Spain Parcialment ennuvolat (nit), 7 °C
Current Conditions
Dia: 8:13 m   |   Nit: 5:27 t
63%     11.3 km/h     33.796 bar
Predicció
DIC Mín.: -1 °C Màx.: 10 °C
DIJ Mín.: 6 °C Màx.: 16 °C
DIV Mín.: 8 °C Màx.: 14 °C
DIS Mín.: 4 °C Màx.: 12 °C
DIU Mín.: 2 °C Màx.: 11 °C
DIL Mín.: 0 °C Màx.: 11 °C
DIM Mín.: 2 °C Màx.: 12 °C
DIC Mín.: 2 °C Màx.: 12 °C
DIJ Mín.: 2 °C Màx.: 12 °C
DIV Mín.: 2 °C Màx.: 13 °C
publicitat