El Festival de Moviment i Teatre Gestual “COS” torna a Reus del 22 al 25 d’octubre

Societat
Tipografia

El Festival de Moviment i Teatre Gestual “COS” tornarà a portar a Reus la millor selecció de teatre gestual entre el 22 i el 25 d’octubre. La regidora de Cultura i Joventut, Montserrat Caelles, i el director artístic del festival, Lluís Graells, han presentat aquest dimecres la programació del festival, en què destaquen espectacles com l’inaugural, a càrrec de la companyia Vol Ras.

El COS 2015 repetirà la col·laboració amb el projecte europeu Move Awards, el qual portarà a Reus la companyia belga L’Habeas Corpus i el seu “Reverso” i també la Companyia Cocotte amb “Les Rois Fainenants”. Altres produccions viatgen a Reus procedents de Portugal i Itàlia i entre les catalanes hi ha presència reusenca destacada, tal i com passa en l’espectacle de cloenda “Jobs” i en el muntatge “Hotel Kabaret”.

En el cas del primer espectacle del festival, es tracta d’un muntatge a mig camí entre la conferència i la representació, en el qual els integrants de Vol Ras s’acomiadaran dels escenaris reusencs atès que han anunciat la seva retirada. Tal i com ha recordat el director artístic del COS, Lluís Graells, aquest muntatge serà una reedició del mateix que van oferir en la primera edició del festival.

La regidora de Cultura i Joventut, Montserrat Caelles, ha valorat el fet que el COS hagi assolit les divuit edicions com un reflex “del fort arrelament i afició que té el fet teatral a la ciutat de Reus”. A més, la regidora ha assegurat que el COS és des de fa temps un referent de Reus com a marca cultural, juntament amb altres esdeveniments culturals.

publicitat
publicitat

El temps (Interior)

Reus Spain Parcialment ennuvolat (nit), 7 °C
Current Conditions
Dia: 8:13 m   |   Nit: 5:27 t
63%     11.3 km/h     33.796 bar
Predicció
DIC Mín.: -1 °C Màx.: 10 °C
DIJ Mín.: 6 °C Màx.: 16 °C
DIV Mín.: 8 °C Màx.: 14 °C
DIS Mín.: 4 °C Màx.: 12 °C
DIU Mín.: 2 °C Màx.: 11 °C
DIL Mín.: 0 °C Màx.: 11 °C
DIM Mín.: 2 °C Màx.: 12 °C
DIC Mín.: 2 °C Màx.: 12 °C
DIJ Mín.: 2 °C Màx.: 12 °C
DIV Mín.: 2 °C Màx.: 13 °C
publicitat