L’Ajuntament promou als instituts la Grada Jove de la Copa del Rei d’Hoquei i dóna 1.600 invitacions

Societat
Tipografia

L'objectiu d'aquesta acció és augmentar la participació dels joves en la competició i assegurar el suport del públic al club amfitrió, el Reus Deportiu

 

El regidor d’Esports, Jordi Cervera, i la regidora d’Ensenyament i Política Lingüística, M. Dolors Sardà, han iniciat aquest dilluns 22 de febrer a l’Institut Baix Camp una acció promocional a tots els instituts de la ciutat de la Grada Jove, que s’habilitarà al pavelló olímpic municipal de Reus amb motiu de la Copa del Rei d’Hoquei. L’objectiu és promoure la participació dels joves en la competició i assegurar el suport del públic al club amfitrió, el Reus Deportiu.

La Grada Jove invita la participació dels joves de la ciutat i els esportistes federats menors de 16 anys de tota la demarcació a viure gratuïtament una de les jornades de quarts de final de la competició que es juga a partir de dijous al pavelló olímpic. L’organització posa a disposició d’aquesa grada jove un total de 842 entrades pel dijous 25 de febrer i 842 pel divendres 26.

L’acció promocinal ha comptat amb la presència del jugadors del Reus Deportiu Matias Platero i Xavi Rubio i es repetirà en els pròxims dies en d’altres centres educatius de secundària de la ciutat. A tots els instituts se’ls posaran a disposció invitacions per la Grada Jove, fins a exhaurir existències.

 

 

 

 

 

publicitat
publicitat

El temps (Interior)

Reus Spain Parcialment ennuvolat (nit), 7 °C
Current Conditions
Dia: 8:13 m   |   Nit: 5:27 t
63%     11.3 km/h     33.796 bar
Predicció
DIC Mín.: -1 °C Màx.: 10 °C
DIJ Mín.: 6 °C Màx.: 16 °C
DIV Mín.: 8 °C Màx.: 14 °C
DIS Mín.: 4 °C Màx.: 12 °C
DIU Mín.: 2 °C Màx.: 11 °C
DIL Mín.: 0 °C Màx.: 11 °C
DIM Mín.: 2 °C Màx.: 12 °C
DIC Mín.: 2 °C Màx.: 12 °C
DIJ Mín.: 2 °C Màx.: 12 °C
DIV Mín.: 2 °C Màx.: 13 °C
publicitat