"Una joguina per un cafè", recollida benèfica a Reus

Societat
Tipografia

Aquesta és la primera vegada que l'empresa Cafès Brasilia organitza aquesta acció solidària i per aquest motiu col·labora també amb l'entitat Càritas de Reus 

 

L’empresa reusenca Cafès Brasilia amb col·laboració de l'Ajuntament de Reus emprèn una acció solidària «Una joguina per un cafè» que es desenvoluparà en el marc del Mercat de Nadal de la plaça del Mercadal els dies 16, 17 i 18 de desembre. Cafès Brasilia hi serà present amb un estand propi on realitzarà una recollida solidària de joquines educatives per a infants de 0 a 12 anys i obsequiarà a totes l es persones que realitzin la donació amb un cafè express gratuït com a agraïment.

Per portar a terme la recollida s'ha escollit com a ubicació el mercat de Nadal ja que compta amb una gran afluència de públic i és un entorn estretament relacionat amb les festes nadalenques.

La recollida de joguines es realitzarà únicament els dies 16, 17 i 18 de desembre en horari de 10 a 21 h i es prioritzarà la recollida de joguines lúdiques tradicionals, jocs didàctics i trencaclosques, contes infantils i llibres juvenils, i material escolar. No s'acceptaran joguines de caire bèl·lic i es descartaran també les que funcionen amb piles i bateries, així com les que necessitin reproductors i ordinadors.

publicitat
publicitat

El temps (Interior)

Reus Spain Parcialment ennuvolat (nit), 7 °C
Current Conditions
Dia: 8:13 m   |   Nit: 5:27 t
63%     11.3 km/h     33.796 bar
Predicció
DIC Mín.: -1 °C Màx.: 10 °C
DIJ Mín.: 6 °C Màx.: 16 °C
DIV Mín.: 8 °C Màx.: 14 °C
DIS Mín.: 4 °C Màx.: 12 °C
DIU Mín.: 2 °C Màx.: 11 °C
DIL Mín.: 0 °C Màx.: 11 °C
DIM Mín.: 2 °C Màx.: 12 °C
DIC Mín.: 2 °C Màx.: 12 °C
DIJ Mín.: 2 °C Màx.: 12 °C
DIV Mín.: 2 °C Màx.: 13 °C
publicitat