Reus anima als seus veïns a jugar a reciclar

Societat
Tipografia

El consistori municipal inundarà a les xarxes socials amb una campanya de conscienciació per incrementar el reciclatge selectiu

 

Sota el lema: “I tu, per què recicles?”, l’Ajuntament de Reus incita a reflexionar, a través d’una campanya sensibilitzadora, als ciutadans per tal d’augmentar l’índex de reciclatge dels quatre àmbits: envasos, vidre, paper i orgànic.

 

Amb la col·laboració de les empreses Ecoembes, Ecovidrio i l’Agència de Residus de Catalunya, el consistori municipal té l’objectiu de fer arribar el missatge que reciclar no només és un bé per al medi ambient sinó que també per a la pròpia ciutadania. El benefici que recolliran per l'increment del material reciclat es destinaran a projectes de cultura (fracció de paper), d'educació (fracció d'envasos), d'aprofitament alimentari i la lluita contra la pobresa (fracció de vidre) i d'art (fracció orgànica). 

La campanya de la regidoria de Medi Ambient i Via Pública tindrà una màxima difusió a través de les xarxes socials, @ReusRecicla. A més a més, han creat el personatge fictici per incentivar aquesta bona pràctica als més petits de la casa. Tanmateix, abans d'incitar tot un ventall de diferents activitats per a diversos públics per fomentar aquesta pràctica i haurà una campanya de comunicació per a tots aquells que no tinguin presència a les xarxes. 

 

publicitat
publicitat

El temps (Interior)

Reus Spain Ennuvolat, 14 °C
Current Conditions
Dia: 8:12 m   |   Nit: 7:8 t
100%     11.3 km/h     33.458 bar
Predicció
DIJ Mín.: 13 °C Màx.: 17 °C
DIV Mín.: 13 °C Màx.: 21 °C
DIS Mín.: 13 °C Màx.: 24 °C
DIU Mín.: 13 °C Màx.: 21 °C
DIL Mín.: 10 °C Màx.: 19 °C
DIM Mín.: 12 °C Màx.: 21 °C
DIC Mín.: 13 °C Màx.: 21 °C
DIJ Mín.: 13 °C Màx.: 22 °C
DIV Mín.: 14 °C Màx.: 23 °C
DIS Mín.: 16 °C Màx.: 23 °C
publicitat