Es reprenen les reunions de treball del Grup de Trastorn Bipolar de Reus al Centre Cívic del Carme

Reus
Tipografia

Les sessions serveixen per reunir persones afectades o amb familiars amb aquesta malaltia, per posar en comú experiències i projectes

 

El Centre Cívic del Carme acull les trobades del Grup de Trastorn Bipolar de Reus, organitzades per l'Associació de Trastorn Bipolar de les Comarques de Tarragona. Aquesta activitat, així com d'altres que organitza aquest col·lectiu, té el suport de la regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Reus.

Les sessions, que es reprenen aquest dimarts 20 de setembre, serveixen per reunir persones afectades o amb familiars amb aquesta malaltia, per posar en comú experiències i projectes. El trastorn bipolar és una malaltia greu que no té per què ser incapacitant, atès que en l'actualitat hi ha tractaments eficaços que permeten millorar la funcionalitat i la qualitat de vida de les persones afectades. El desconeixent d’aquests recursos, així com la manca d’adherència als tractaments es relaciona amb un curs i pronòstic de la malaltia més desfavorable.

L’Associació de Trastorn Bipolar de les Comarques de Tarragona treballa amb les persones afectades pel trastorn bipolar i amb les seves famílies per millorar l'evolució de la malaltia i la qualitat de vida de les persones que la pateixen, proporcionant informació sobre la malaltia i sobre els recursos assistencials i orientant i prestant suport a pacients i familiars a través dels grups psicoeducatius. També organitzen conferències i xerrades adreçades a la població general amb l’objectiu de donar a conèixer la malaltia i contribuir a la lluita contra l’estigma associat al trastorn bipolar.

publicitat
publicitat

El temps (Interior)

Reus Spain Parcialment ennuvolat (nit), 7 °C
Current Conditions
Dia: 8:13 m   |   Nit: 5:27 t
63%     11.3 km/h     33.796 bar
Predicció
DIC Mín.: -1 °C Màx.: 10 °C
DIJ Mín.: 6 °C Màx.: 16 °C
DIV Mín.: 8 °C Màx.: 14 °C
DIS Mín.: 4 °C Màx.: 12 °C
DIU Mín.: 2 °C Màx.: 11 °C
DIL Mín.: 0 °C Màx.: 11 °C
DIM Mín.: 2 °C Màx.: 12 °C
DIC Mín.: 2 °C Màx.: 12 °C
DIJ Mín.: 2 °C Màx.: 12 °C
DIV Mín.: 2 °C Màx.: 13 °C
publicitat